9 травня
Ксенія Лоскот: Наше спільне завдання контролювати владу, яку ми обрали

Шановні козельчани! Всеукраїнське об'єднання "Свобода", і я особисто, вітаємо Вас із створенням нової об'єднаної громади. Поступово, крок за кроком, ми розбудовуємо свою державу, вкладаючи в цю справу свої сили, розум, совість. Безумовно, створення об'єднаної громади на нових фінансових засадах дасть можливість покращити життя людей. Покладаю надію на те, що новообрана голова Олена Дмитренко та депутатський корпус працюватимуть чесно і самовіддано на інтереси громади, яка їх обрала. Сподіваюся, що консолідованими зусиллями віднайдуться кошти на відбудову інфраструктури, розвиток сільського господарства, створюватимуться нові робочі місця, буде проводитися політика сприяння бізнесу, і що не забудемо про розвиток медицини, культури, освіти та своєї української церкви.

Щиро дякую тим громадянам, які висловили довіру та віддали голоси за кандидатів у депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Не забуваймо про те, що наше спільне завдання контролювати владу, яку обрали, що означає робити її кращою. Немає ідеальної влади, є тільки влада, яку ми контролюємо. Саме ми відповідальні за свою пасивність і бездіяльність.

Війна за Україну триває. Ми зобов'язані перед святою пам'яттю кращих наших синів України, які поклали свої життя за свободу та незалежність, перед нашими дітьми і внуками, перед пам'яттю багатьох закатованих поколінь українців, перемогти у цій війні за Україну. Не тільки на фронтах, а й тут в своїй громаді, в своєму місті, на своїй батьківщині.

Тому я думаю, що й зараз потреба бути активним патріотом залишається актуальною. Згуртовуємося разом навколо націоналістичних сил, об'єднаних святою метою ‒ створення вільної Української держави. Не руїни, не жебрачки, не колонії, а благословенної землі для наших дітей.

Запрошую всіх, кому небайдужа доля України, долучатися до діяльности Козелецької районної організації ВО "Свобода" та до об'єднання українок "Яворина".

Ксенія Лоскот, голова Козелецької районної організації ВО "Свобода"